Exposities & Activiteiten

Open Atelier Dagen Noordoost-Veluwe

Open atelier tijdens de Open Atelier dagen Noordoost-Veluwe

5, 6 en 7 oktober 2018

De deuren van De Oude Smederij staan voor u/je open! Welkom van 12.00 – 18.00 uur

Atelier open tijdens Open Monumentendag 8 sept. 2018

Welkom van 11.00 tot 17.00 aan de Jonasweg 2 in Vaassen.

Meer info klik hier.

Expositie Ichtuskerk Zwolle-Berkum

In de maanden september (vanaf week 38), oktober en november 2017 is er een grote expositie ingericht in het kerkgebouw Ichthuskerk in Zwolle-Berkum. Te bezoeken tijdens openingstijden van de kerk.

Website Ichthuskerk.

.

Atelier open tijdens Open Monumentendag 9 sept. 2017

Welkom van 11.00 tot 17.00 aan de Jonasweg 2 in Vaassen.

Meer info klik hier.

 

 

 

Open Atelier tijdens de kunstfietsroute in Vaassen

24 juni 2017 van 11.00 – 17.00 uur

25 juni 2017 van 11.30 – 17.00 uur

 

Voor meer informatie over de kuva kunstfietsroute,  klik hier.

 

Kunstmarkt Vaasaqua

25 mei 2017 van 9.00 – 17.00

Ik sta op de Kunstmarkt tijdens Vaasaqua. Op een prachtige locatie, het terrein voor Kasteel Cannenburgh. Voor meer informatie over Vaasaqua, klik hier.

 

1-jarig bestaan atelier ‘De Oude Smederij’

OPEN ATELIER  1 april 2017 van 11.00 – 18.00 uur

Expositie schilderijen van cursisten met in de middag live muziek!

 

Expositie in ‘De Ontmoeting’ Deventer

Een tiental schilderijen is in de maanden maart en april 2017 te bewonderen in de gezellige ontmoetingsruimte van ‘De Ontmoeting’, Nieuwstraat 19-21, Deventer.

‘Voor meer informatie over openingstijden en adres, klik hier.

Open Atelier Dagen

‘De Oude Smederij’

30 september, 1 en 2 oktober 2016

12.00 -18.00 uur

Van harte welkom in mijn atelier  tijdens de Open Atelier dagen Noordoost-Veluwe 2016. Thema is ROOTS IN THE WOODS. Kijk voor meer info over de Open Atelier Dagen in de website.

In kunsthuis KEK , Beekstraat 5 te Epe  is er een tentoonstelling van alle 38 deelnemende kunstenaars. Openingstijden KEK

 

Expositie ‘(N)ergens Thuis’

60 kunstenaars exposeren in verschillende kerken in Zwolle. Ook allerlei activiteiten rondom dit thema. Kijk  hier voor meer info

Voor dit thema heb ik 2 kunstwerken geschilderd. Deze worden tentoongesteld in de Ichtuskerk, Zwolle Berkum.

Meer info vindt u  op de flyer

Open Atelier tijdens de Kuva Kunstfietsroute

18 & 19 juni 2016

Beide dagen van harte welkom  van 11.00 – 17.00 uur

Atelier ‘De Oude Smederij’

Jonasweg 2,

8171 NN Vaassen

Opening ‘Atelier De Oude Smederij’

2 april 2016 van 14.00 – 21.00 uur van harte welkom! Voor meer informatie

www.atelierdeoudesmederij.nl

.

Expositie in De Ontmoeting te Deventer

Maart en april 2016

Voor meer informatie www.deontmoeting-deventer.nl

 

Expositie in restaurant ‘ De Wachter’  Alblasserdam

t/m februari 2016 Een zestal schilderijen van mij zijn te bewonderen in het sfeervolle en smaakvolle restaurant ‘De Wachter’ te Alblasserdam. Heerlijk om te dineren, zeker een bezoekje waard.

Expositie Hattem

Kunstcollectief Oranje

Kunstcollectief Oranje exposeert vanaf 2 september in gemeentehuis Hattem. Met veel schilderijen, beelden e.d. van portretten van het koninklijk huis door de deelnemende kunstenaars van Kunstcollectie Oranje. Mijn schilderijen van Koning Willem Alexander en Prinses Beatrix doen mee met deze expositie.

Te gast bij ‘Een Goede Zondag’ op Paasmorgen, EO radio 5

Op paasmorgen is Tom Herlaar van EO radio met mij in gesprek over schilderen, Pasen, emotie en hoop.

Kijk hier voor info.

 

‘Kleurrijk onderweg naar Pasen’

Samen met Martine Lage en Rita Klapwijk vormen wij  ‘Kleurrijk Verbonden’.

Kleurrijk Verbonden voorkant Kleurrijk Verbonden achterkant

 

Tijdens de Culturele ontmoetingsdag in de Benedictushof van Abdij van Egmond vertellen wij aan de hand van schilderijen, gedichten en muziek over de boodschap van Gods liefde en genade in het licht van Pasen. Meer info klik hier

Art Fair van der Valk Arnhem

22 en 23 februari 2015 sta ik met een stand op   Art Fair Arnhem.

Kunstcollectief Oranje exposeert in Museum Oud Soest

Samen met vele andere kunstenaars exposeer ik met mijn schilderijen van Willem-Alexander, Maxima en Beatrix in Museum Oud Soest, van 12 december 2014 tot augustus 2015. Klik hier voor meer info.

KUNST IN OOTMARSUM

Thema van dit jaar: ‘Geloof in Kunst’. Kom kijken! Voor meer info: www.kunstinootmarsum.nl Artistieke buitengebeuren Kunst in Ootmarsum vrijdag 29 en zaterdag 30 augustus heb ik een pagodetent ter beschikking.   Plattegrond 'Kunst in Ootmarsum' Caroline van de Vate ART

Hanzefestival Harderwijk :

17 mei 2014 Expositie in pagodetent.

17 mei wordt het Hortuspark te Harderwijk omgetoverd tot een kunstenaarsdorp! klik hier voor meer info.

Expositie ziekenhuis St JANSDAL 15 april t/m juni 2014

Vanaf 15 april tot eind juni exposeer ik mijn schilderijen in ziekenhuis St Jansdal, Wethouder Jansenlaan 90, 3844 DG Harderwijk. Zo’n 15 schilderijen zullen hangen in de gang naar de röntgen en poli chirurgie.

 

OPEN ATELIER 12 en 13 april 2014

Van harte welkom tijdens de Open Atelier Route Zeewolde: Zaterdag 12 april van 11.00 uur tot 17.00 uur Zondag 13 april van 12.30 uur tot 16.00 uur Pauwoog 125, 3892 EN Zeewolde. In huis en (bij geschikt weer) tuin zullen een heel aantal van mijn nieuwste schilderijen worden geëxposeerd. Ook is er een tafel met kunst(dicht-)kaarten, cadeauboekjes, kunstdichtbundel ‘ Wandelend in Zijn Licht’ en leuke kleine reproducties tegen een speciale prijs. Van harte welkom, koffie en thee staan klaar!

Vrouwenochtend Monnickendam

Samen met Rita Klapwijk en Martine Lage verzorgen wij een vrouwenochtend in De Opstandingskerk te Monnickenam Gedichten, liederen en schilderijen zullen deze ochtend vullen a.d.h. van het thema ‘ Je bent geliefd’. 5 november 2013. 9.00 uur – 11.30 uur Graaf Willemlaan 1, 1141 XA Monnickendam Meer info klik hier.

‘Leven&Geloven’, 1 en 2 november, jaarbeurs Utrecht

Mooie stand op de beurs ‘Leven&Geloven’ op 1 en 2 november in de jaarbeurs te Utrecht.Veel workshops en optredens, groot aanbod van christelijke organisaties op de beursvloer!

Kom naar mijn stand om de schilderijen, portretten, boeken en kaarten live te zien! Vraag hier een kortingsvoucher aan en ontvang 25% korting op uw entreebewijs voor ‘Leven&Geloven’ !

Abdij Rolduc

Mijn portretten ‘Koning Willem-Alexander’ en prinses Beatrix ‘Genieten’ zijn onderdeel van de rondreizende expositie ‘Kunstcollectief Oranje’. Met 60 andere kunstenaars exposeer ik van 5 september tot eind oktober in Abdij Rolduc. Toegang is gratis.

Bibliotheek Zeewolde

 

De Kunstkring Zeewolde exposeert in de zomermaanden in de Bibliotheek Zeewolde

 

Mijn schilderijen ‘Aan de zee’ en ‘Bellen blazen 3′ hebben daar ook een mooi plekje gekregen! Van deze schilderijen zijn kaarten verkrijgbaar bij Book-Inn Zeewolde

Kasteel Heeswijk ‘Ode aan Beatrix’

1 juli-1 september 2013

Twee van mijn schilderijen, ‘Genieten’ prinses Beatrix en ‘Koning Willem Alexander’, worden samen met portretten van 60 andere kunstenaars ten toon gesteld in Kasteel Heeswijk. Deze expositie valt samen met de tentoonstelling ’200 jaar Koninkrijk’ in dit prachtige kasteel. Zeker de moeite waard te bezichtigen!

Meer info klik hier, openingstijden, klik hier

 

Ode aan Beatrix, Epe

50 kunstenaars portretteerden Beatrix ter ere van haar 75ste verjaardag.

Expositie in ‘De Ring’ te Epe, 9 mei t/m 28 juni 2013

Klik hier voor informatie

 

Horen, zien, ontmoeten

‘Horen, zien, ontmoeten’

30 maart 2013, Kunstpaviljoen De Verbeelding te Zeewolde. Unieke expositie van meer dan 20 schilderijen van Caroline! Ook het schilderij ‘Gernieten’ van Koningin Beatrix zal speciaal voor deze expo naar de Verbeelding worden gehaald! Op zaterdag 30 maart 2013 zullen er van 10.30 tot 21.00 uur in kunstpaviljoen De Verbeelding te Zeewolde bijzondere activiteiten plaatsvinden. Kunstschilderes Caroline van de Vate-Lock en pianiste, zangeres en liedschrijfster Martine Bunschoten-Lage gaan hun talenten bundelen waardoor een inspirerende combinatie ontstaat van schilderijen en muziek. Juist op deze Stille Zaterdag, tussen Goede Vrijdag en Pasen in, een mooie gelegenheid voor een moment van horen, zien en ontmoeten! Er zullen expositieconcerten zijn en workshops ‘Schilderen bij muziek’. Voor meer informatie over de workshops en voor opgave, klik hier. Voor informatie over ‘Horen, zien, ontmoeten’ op 30 maart, bezoek onze website www.horen-zien-ontmoeten.nl

Expositie KEEK

In de lunchroom/galerie ‘Kunst En Eerlijke Koffie’ zal ik vanaf 8 april 6 weken lang exposeren. Ik kan u van harte aanbevelen daar eens een (h)eerlijk kopje koffie te gaan drinken of eens te lunchen! Vers, alles lekker EKO en zelfgemaakte taarten en koekjes!

Expositie: unieke beelden en schilderijen van Koningin Beatrix

Mijn schilderij ‘Genieten’ van koningin Beatrix zal samen met vele andere Beatrixen te bewonderen zijn in Galerie Bernheze,Harrie van de Venstraat 7, 5388 CT Nistelrode. van 10 maart tot en met Koninginnedag 30 april 2013 Openingstijden: elke zondag van 11.00 uur tot 17.00 uur. eerste paasdag gesloten, tweede paasdag open. Meer info klik hier. Info op facebook

Expositie gemeentehuis Zeewolde

In het gemeentehuis van Zeewolde hangen in de maanden januari en februari de nieuwste schilderijen van Caroline, waaronder het schilderij van Koningin Beatrix. De expositie is te bezichtigen tijdens de openingstijden van het gemeentehuis. Onder deze link een berichtje over deze expo in ‘ Blik op Zeewolde’. Expositie schilderij Beatrix in gemeentehuis Zeewolde Flevopost

Expositie bibliotheek ‘s-Heerenberg

Een twaalftal schilderijen van Caroline worden vanaf 1 november 2012 geëxposeerd in de mooie oude bibliotheek van ‘s-Heerenberg, Oudste Poortstraat 24 7041 AR ‘s-Heerenberg! poster_expo_s-heerenberg_002 Bezichtiging tijdens openingstijden van de bibliotheek. Ook zijn er de Kunstkaarten, Kunstdichtbundel en Cadeauboekjes te koop! Persbericht

Cultuurmarkt Zeewolde

Zaterdag 8 september staat Caroline van 10.00 – 16.00 uur met een kraam op de cultuurmarkt, Kerkplein te Zeewolde, om haar schildercursus ‘Schilderen met acryl’ onder de aandacht te brengen.

‘Kunst en eerlijke koffie’

8 april tot 20 mei 2013: Expositie van meerdere werken in ‘KEEK’ te Utrecht. Kunst En Eerlijke Koffie (KEEK) is een lunchroom in Utrecht waar u kunt genieten van een h’eerlijke lunch, de lekkerste koffie, vers geperst sap en versgebakken lekkernijen in een creatieve, gezellige setting. Zeer aan te bevelen!

‘Kunstkabaal’ Harderwijk

Uitnodiging_KK

2 juni-1 juli 2012

Naast 9 schilderijen van Caroline zijn er kunstwerken van 36 andere kunstenaars te bewonderen! Zeker de moeite waard!!!

Openingstijden: donderdag t/m zondag van 12.00 – 18.00, vrijdag 13.00 – 21.00 uur

Havendijk 6, 3846 AD Harderwijk

Expositie ‘Art Fusion’ Villa Arena Amsterdam

Vanaf 1 februari 2012 Expositie in Galerie ‘Art Fusion’ te Amsterdam.

Christian Art Event te Rotterdam

24 maart aanwezig met expositie van een aantal schilderijen op het Christian Art Event , The Thalia Lounge Rotterdam. Hedendaagse kunst – Live optredens – Muziek.

Expositie Baptistengemeente Koudum

Vanaf 19 november tot 28 februari 2012 zijn er een aantal schilderijen geëxposeerd in gebouw ‘Het Baken’ van de baptistengemeente te Koudum.

Te gast bij Café Tinto, Family 7 !

13 december 2011

13 december 2011 van 9.30 – 11.00 uur is Caroline te gast bij Café Tinto, talkshow van de christelijke tv zender Family 7! Ik ga in gesprek over mijn schilderijen en de achtergrond daarvan. Er zullen een aantal schilderijen te zien zijn en misschien ben ik ook wel aan het schilderen tijdens de uitzending.

Koudum, Zuid West Friesland

19 november 2011,’Het Baken’ 14.00-17.00 uur expositie. 20 november ‘Het Baken’ 9.30 uur medewerking aan welkomsdienst Baptistengemeente Koudum .

Lees&Luister Beurs, Ede

Schilderend aanwezig met schilderijen, kunstdichtbundel en kunst(dicht0kaarten Creavaria Boeken en kunstmarkt in Barneveld Zaterdag 10 september 2011, Landgoed ‘De Schaffelaar’, 10.00 – 16.00 uur. Kraam 14, schilderijen, bundel en kaarten te koop.

‘Kunstkabaal aan de kade’

Havendijk 6, Harderwijk Expositie met 53(!) kunstenaars in groot leegstaand pand aan de haven van Harderwijk! VERLENGING EXPOSITIE: TOT EN MET 17 JULI ELKE VRIJDAG, ZATERDAG EN ZONDAG! Van 12 tot 17 uur. 2 juli zal ik ook aanwezig zijn met nieuwe schilderijen!

‘Kunstmarkt Ootmarsum’

Aanwezig met een stand op de kunstmarkt in Ootmarsum, 26, 27 en 28 augustus 2011

‘Open atelier’

Zaterdag 16 april 12.00 -17.00 uur en zondag 17 april 12.00 – 16.00 uur open atelier tijdens de ‘Open Atelierdagen Kunstkring Zeewolde’ Open huis bij de kunstenaar thuis!

‘Vrouwenavond Hoorn’

15 maart zijn Rita en ik te gast op de vrouwenavond in Hoorn, Marketentster 3. Aanvang 19.45 uur. We vertellen over onze Kunstdichtbundel, de schilderijen en gedichten. Een aantal schilderijen zullen te bewonderen zijn! Welkom!

‘Ladies Time Out’ Zeewolde

Donderdag 10 maart vertellen Rita en Caroline over het ontstaan van de kunstdichtbundel. Caroline vertelt over haar schilderijen en Rita draagt haar gedichten voor. Een aantal schilderijen zullen in ‘levende lijve’ te bewonderen zijn! Van harte welkom! Voor meer info klik hier!

‘Kunst & Living Ahoy 2010′

Van 29 tot 31 oktober 2010 sta ik met mijn nieuwste schilderijen op de het lifestyle evenement ‘Kunst en Living’ in Ahoy, Rotterdam. Welkom!

‘Kunstdorp Houtave’

Meer dan 50 kunstenaars aan het werk in de verkeersvrije dorpskern van Houtave, België! Caroline zal daar een aantal van haar werken exposeren en zelf ook aan het werk zijn. Zondag 4 juli 2010, van 10.30 tot 18.00 uur te Houtave, België.

Expositie Galerie A.P.art te Zeewolde

Van 22 mei tot 30 september 2010 zijn de schilderijen van Caroline van de Vate en beelden van Ina Dikker te bewonderen bij galerie A.P.art, Krachtenveld 38/40 te Zeewolde, 036-5227423/06-22031423. www.galerieatelierapart.nl Officiële opening op 22 mei om 15.00 door Antonio Poioumen! Openingstijden galerie: vrijdag 14.00-20.00, zaterdag 10.00-17.00 Op de woensdagochtenden van 9.30-11.30 uur zal in het atelier van A.P.art schilderworkshops gegeven worden door Caroline. U kunt zich daar voor aanmelden via de website:www.galerieatelierapart.nl of door zich op te geven via deze site.

Creative Worship o.l.v. Carol Hawkins

Zang, dans, gedichten van Rita, schilderijen van Caroline, door Carol geschreven liederen en muziek. Zaterdag 24 april 2010, 19.30 uur, ‘De Kandelaar’. De Ruyterlaan 4, Voorthuizen.

Expositie in ‘KEEK’ Kunst En Eerlijke Koffie.

Vanaf 28 maart tot en met 8 mei worden er 7 schilderijen van mij geëxposeerd in ‘Keek’ , Twijnstraat 23 te Utrecht. Een eigentijdse galerie en lunchroom, waar biologische en fairtrade producten worden gebruikt! Cappuccino, gebak en salades en Kunst, zeer aan te bevelen! Onderwijl kan u een kijkje nemen in de Kunstdichtbundel ‘Wandelend in Zijn Licht’ ! www.kunsteneerlijkekoffie.nl

Nieuwjaarsreceptie Zeewolde in

‘DeVerbeelding’

Samen met leden van de kunstkring Zeewolde expositie op 5 januari tijdens nieuwjaarsreceptie (19.30-22.00)

Kerstavond voor vrouwen:

15 december 19.15 uur, ‘De Kandelaar’, de Ruyterlaan 4, Voorthuizen. Aanwezig met een tafel met boekjes ‘Wandelend in Zijn Licht’ en een aantal schilderijen.

Kunst in Ahoy en Lifestyle 2009:

16-18 oktober 2009, Ahoy complex, Rotterdam. Ik ben alle dagen met een eigen stand, met mijn nieuwste schilderijen, aanwezig. Voor meer informatie: www.kunstevent.nl

Feest van de Geest,

Genieten van kunst, ervaren van kunst, maken van kunst. Een aantal kerken in Zeewolde openen hun deuren voor belangstellenden op 30 mei 2009 van 10.00 tot 16.00 uur.   Werken van mij zijn te bekijken in Nederlands Gereformeerde Kerk ‘Het Kruispunt’, Gedempte Gracht 1, Zeewolde.

Expositie ‘Spirit’.

Rond Pinksteren 2009 zal er in de Grote of Laurenskerk te Weesp een gezamenlijke expositie zijn van een aantal leden van CNV-kunstenbond, afdeling BK, rond het jaarthema ‘Spirit’. Ik ben met èèn van mijn werken, ‘Adem’, uitgekozen om daar aan mee te doen.

Expositie ‘Opstanding’

Gezamenlijke expositie leden cnv-kunstenbond in de Grote of Barbarakerk te Culemborg. Van 17 april t/m/ 17 mei 2009 (m.u.v. 25 april), vrijdag t/m zondag van 14.00-17.00 uur.

Expositie Logos Hope

‘Logos Hope’, het schip van Operatie Mobilisatie is in Nederland! 26 feb-8 mrt in Harlingen, 12 mrt-29 mrt in Scheveningen (zie http://www.nl.om.org ) Op het schip is er voor bezoekers o.a. een kunstexpositie. Er zijn ook enkele werken van mij te zien. Een paar zaterdag of zondagen zal ik daar ook aan het schilderen zijn.

Presentatiedag CNV Kunstenbond

vakgroep beeldende kunst.

15 november 2008, Presentatiedag naar aanleiding van het jaarthema ‘Spirit’.

Keek: “Kunst en eerlijke koffie”, Utrecht

Regelmatig terugkerende expositie van een aantal van mijn werken.

Kunstevent : ‘Kunst en lifestyle’ in Ahoy

24 t/m 26 oktober 2008 Tijdens deze beurs ben ik alle dagen met een aantal van mijn schilderijen aanwezig.

Expositie opstanding

4 – 13 maart 2008 Gezamenlijke expositie leden cnv-kunstenbond in de “Grote Kerk Weesp”.