Over Caroline
Caroline van de Vate-Lock

Caroline werkt figuratief met een impressionistische penseelstreek. Haar werk roept emoties op bij de beschouwer.

De schilderijen ontstaan uit verwondering over Gods schepping en zijn diepe liefde voor ieder mens. Tegelijkertijd inspireren alle emoties van het leven haar om te schilderen. Altijd is er het Licht, aanwezig in het leven, aanwezig in de schilderijen.

Caroline is autodidact. Zij werkt met acryl en olieverf op linnen. Zij werkt ook in opdracht. Lid van de vakgroep beeldend van de CNV-kunstenbond.

Bedrijfsnaam: ‘Caroline van de Vate ART’. Kvk nummer: 32160011

Wat Antonio Poioumen schrijft over Caroline

LAATSTE NIEUWS:

Caroline geeft cursus ‘ Schilderen met acryl’. Klik hier voor info en aanmelding.

Eind 2009 is de kunstdichtbundel ‘Wandelend in Zijn Licht’ uitgekomen. Een vervolg hierop zijn de Verjaardagskalender ‘Dicht bij Kunst’ en kunstdichtkaarten, uitgegeven in februari 2010. Inmiddels is er de tweede serie kaarten uitgekomen met schilderijen van Caroline en gedichten van Rita. Daarnaast zijn er ook kaarten met alleen schilderijen van Caroline. En inmiddels ligt de tweede druk van de kunsdichtbundel ‘Wandelend in Zijn Licht’ vanaf eind oktober 2011 in de winkel! Voor meer info klik hier

Zaterdag 3 maart 2012, radio 5, een gesprek van 11 minuten in radioprogramma ‘Leef je geloof’ over ‘Geloof in de kunst’, met Henk van Steeg en Petra de Joode.Te beluisteren via deze link (vanaf 59.00).

Caroline was onlangs te gast in het nieuwe radioprogramma ‘Jouw Spiritualiteit’ met Henk van Steeg

Klik hier om deze uitzending te beluisteren.

Een gesprek van Joop van der Elst met Caroline op 3 juli 2010 in radioprogramma ‘De Verandering’ klik hier

Op 11 april 2010 is Caroline samen met Rita Klapwijk te gast in het EO programma ‘Een Goede Zondag’ op radio 5, tussen 6 en 8 uur.
Luisteren? Klik hier.